Aktuelt

Produktnytt, faglige råd, hva skjer hos oss

Vi er klare for vår!

Vi er klare for vår!

Det nærmer seg Mars og vår! Vi har utvalget og konkurransedyktige priser på grasfrø, hagebruksfrø, vedsekker og emballasje til både rundball og plansilo!

Hagebruksfrø fra Solhatt

Hagebruksfrø fra Solhatt

Norske Solhatt ble kåret til årets produsent under matprisen 2023, og tilbyr over 500 sorter økologiske frø til grønnsaker, urter og blomster for både hobby og yrkesgartnere.

Vårklargjøring

Vårklargjøring

Med værmelding opp mot 15 grader og sol til helga kommer våren med stormskritt! Vi har utvalget av grasfrø, vedsekk, gjødsel, rundballemballasje med mer!

McHale Fusion 4

McHale Fusion 4

McHale Fusion 4 er lansert og kommer for salg i Norge i 2023! Den nye serien har blitt utviklet med fokus på brukervennlighet og maskinegenskaper. Serien består av tre modeller, Fusion 4, Fusion 4 PRO og Fusion 4+

Baletite GO

Baletite GO

I fjor lanserte Silotite nye Baletite GO, en stivere breiplast utviklet for høyhastighetsmaskiner og utfordrende presseforhold. Den er 20my tykk, som gjør den stivere og bedre til å legge seg over kanten på ballen.

Vedlikehold og lagring av presse og strekkfilm

Vedlikehold og lagring av presse og strekkfilm

Da går enda en sesong mot slutten og det nærmer seg vinterlagring for grasutstyr og strekkfilm.
Vi anbefaler alle våre kunder å se over utstyret før det settes inn for vinteren. Utstyret holder lenger og da er alt klart til våren kommer.

Kampanje på kjemisk blandet gjødsel!

Kampanje på kjemisk blandet gjødsel!

VI importerer kjemisk blandet gjødsel med svovel fra Russland til særdeles konkurransedyktige priser. Alle gjødselvarer som importeres til Norge er registrert og godkjent hos Mattilsynet. Gjødsla leveres i 500 kg sekker.

Grasentrepenør Snorre Hoff

Grasentrepenør Snorre Hoff

Snorre Hoff er en entreprenør fra Fosen-halvøya, Brekstad på Ørlandet. Han har jobbet med jordbruk i over 30 år og produserer grovfor til nærområdet.

Hvorfor bruke breiplast?

Hvorfor bruke breiplast?

Breiplast er en 5-lags, forhåndsinnrettet film, som erstatter tradisjonell nettinnpakning i ensilasjeballer. Den er spesielt laget for ballepakkingsmaskiner, som kan bruke film i stedet for nett, slik som McHale Fusion 3 Plus.

Designet av  Primstaven Media