Jostein Skei A/S

Om oss

Alltid tilstede med det lille ekstra

Vår styrke

Kunnskap og tilgjengelighet

Lager

Vi lagerfører mange produkter og kan levere på kort varsel

Kunnskap

Vi setter fagkunnskapen til våre ansatte høyt

Kvalitet

Vi har valgt produkter fra noen av verdens ledende leverandører

Jostein Skei AS er en ledende leverandør av varer og tjenester innen emballeringsteknikk og gjødselfag til landbruket. Vi tilbyr våre tjenester til et bredt utvalg av bønder, entreprenører og næringsliv. Gjennom stadig produktutvikling og kvalitetssikring vil vi fortsette å være en ønsket samarbeidspartner for kunder og leverandører.

Alltid tilstede med det lille ekstra

Vår historie

Jostein Skei AS er et selskap som er heleid av Jostein Skei. Firmaet startet å forhandle rundballesekker i 1984. Så kom utviklingen og i 1985 startet vi med strekkfilm til rundballer, dette var tidenes morgen for denne teknikken. Siden den gang har firmaet forhandlet rundballeemballasje i stor skala. Vi har innledet et nært samarbeid med noen av verdens største leverandører av plast og nett. Silotite med strekkfilm, Tama med nett og Piippo med både garn og nett. I 1993 startet salget av rundballepakkere.  Senere singelpresser, kombipresser og slåmaskiner og håndteringsutstyr. Siden oppstart har vi solgt over 300 McHale-maskiner.

I tillegg driver vi med innbytte og salg av bruktutstyr. Vi formidler kontakt med leasingfirmaer og kan hjelpe til med å skaffe gunstige avtaler og tilbud.

Vi har også i 25 år drevet med import og salg av gjødsel fra England og nå Øst-Europa. Den er nå kjemisk blandet. Forformidling, tørr og ammoniakk-halm, grasfrø, såkorn og plantevern er også tatt med i sortimentet vårt, som gjør oss til en konkurransedyktig og aktuell landbruksaktør.

Ansatte

Josten Skei

Daglig leder

Tel: 951 222 14

Mail: jostein@skei.no

Signe Skei

Kontor- og salgsmedarbeider

Tel: 916 70 716

Mail: signe@skei.no

Kåre Marius Holtan

Plantevernansvarlig

Tel: 924 50 051

Rune Finstad Rømuld

Serviceansvarlig McHale

Tlf: 913 90 964

Vidar Dalen

Serviceansvarlig McHale Fosenhalvøya

Tlf: 909 67 950

Kari Heistad

Rose Skei

Salgsmedarbeider og dekkansvarlig

Tlf: 949 79 223

Designet av  Primstaven Media