Personvernerklæring

Hvem er vi

Jostein Skei AS er en bedrift som driver med salg av varer og tjenester innen emballeringsteknikk og gjødselhåndtering i landbruket.

Vår nettstedadresse er: https://skei.no

Vår besøks-adresse er heistadveien, 7710 Sparbu. 

Vårt telefonnummer er : +47 74143368

Vår mailadresse er : post@skei.no eller jostein@skei.no

Denne personvernerklæringen omhandler hvordan vår nettside samler inn og bruker informasjon om besøkende på siden. Erklæringen inneholder informasjon man har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å fylle ut kontaktskjema eller legge inn ordre. 

Kontaktskjema

Nettsiden kan ha kontaktskjema eller andre bestillings skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding/forespørsel til nettsidens kontaktperson.Vi ber da om navnet og kontaktinformasjon på innsender. Det samme gjelder for bestillings-skjemaer.  Personopplysningene vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes via epost. 

Informasjonskapsler

For å kunne tilby et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi verktøyet Google Analytics som bruker informasjonskapsler/cookies, som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers aktivitet på nett. Slik kan vi for eksempel se hvor mange som besøker nettsiden og hvor lenge besøket varer. Vi kan ikke knytte informasjonskapslene om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson fordi IP- adressen blir anonymisert før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. 

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har lagret informasjon på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få tilsendt en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.