Produkter

McHale Rive

Rive

R 68-78 og R 62-72

Byggende på sitt omfattende utvalg av grashøstemaskiner, tilbyr McHale også R 68-78 og R 62-72 2-rotors samlerive.

McHale sine river har blitt testet i verdens vanskeligste forhold, for å kunne levere en maskin som er effektiv og pålitelig i alle terreng. McHale sin rive serie er en ideell maskin for de som ønsker å få det beste fôret ved å lage en luftig streng. Rivene leverer en perfekt streng for effektiv pressing eller innhøsting.

Det svingbare draget til en McHale rive er koblet i traktorens trepunkts armer og kontrollerer styresystemet.

På McHale sine strengeleggerriver, strekker drivlinjen seg gjennom en vidvinkel girkasse og ut til de enkelte rotorene. Hver rotor på McHale sine river, plukker gresset bare én gang, og legger det i en løs og luftig streng. Rotorene på McHale sine river er opphengt i midten, og begge rotorene opererer med jevnt marktrykk over hele arbeidsbredden. Fjæringssystemet gjør det mulig for rotorene å følge alle bakkenes konturer, uavhengig av terrenget. McHale sine river er kraftige, men forsiktig med gresset, og leverer perfekte strenger.

McHale sin 2-rotors rive er utstyrt med en høydejusteringsindikator, slik at tindehøyden enkelt kan justeres. Tindene på hver arm raker helt rent, og garanterer rent fôr i radene. Tindebevegelsen kan justeres slik at operatøren kan justere vinkelen på når tindene skal slippe gresset, for å kunne imøtekomme forskjellige typer avlinger.

McHale 2-rotors rive serie tilbyr en rekke forskjellige arbeidsbredder fra 6,8 til 7,8 meter, alternativt 6,2 til 7,2. Den variable arbeidsbredden justeres hydraulisk av teleskoparmene fra traktorsetet. McHale sine senterskår-river kan brukes til å rake flere slåmaskinrader eller til å ranke opp gress som er bredslått på jordet.

Transport

Ved transport blir rotorene foldet opp, og beveger seg ned i en låseposisjon som gir en transporthøyde under 4 meter. Som et resultat trenger ikke tindarmene å fjernes for transport.

Rive serien er designet for å levere en krapp svingbevegelse og høy effekt. Styringssystemet krever minimalt med vedlikehold og er effektivt i selv de krappeste svingene. På marken beveger avkastningsdeflektoren seg automatisk inn i arbeidsposisjonen når raken blir brettet ned. Aksel- og hjulkonfigurasjonen beskytter ranken som sørger for at den reneste mulige avlingen leveres i ranken. McHale sine river er spesielt utviklet for å gi maksimal bakkeklaring.

McHale. R 68-78 og R 62-72 er utstyrt som standard med 380/55 -17 brede dekk som gir utmerket stabilitet på veien, samtidig som jordpakkingen minimeres. Transportkjøringen er godkjent for 40 km / t.

Hver rotor er også utstyrt med sentraliserte fettblokker for å muliggjøre lett vedlikehold og justering av vinkelen for når tindene skal slippe avlingen, avhengig av arbeidsforhold.

Be om tilbud

Hvis du ønsker et tilbud fra oss på McHale sin rive, send oss en e-post

Designet av Primstaven Media