Jostein Skei A/S

Om oss

Alltid tilstede med det lille ekstra

Vår styrke

Kunnskap og tilgjengelighet

Lager

Vi lagerfører mange produkter og kan levere på kort varsel

Kunnskap

Vi setter fagkunnskapen til våre ansatte høyt

Kvalitet

Vi har valgt produkter fra noen av verdens ledende leverandører

Jostein Skei AS er en ledende leverandør av varer og tjenester innen emballeringsteknikk og gjødselfag til landbruket. Vi tilbyr våre tjenester til et bredt utvalg av bønder, entreprenører og næringsliv. Gjennom stadig produktutvikling og kvalitetssikring vil vi fortsette å være en ønsket samarbeidspartner for kunder og leverandører.

Alltid tilstede med det lille ekstra

Vår historie

Jostein Skei AS er et selskap som er heleid av Jostein Skei. Firmaet startet å forhandle rundballesekker i 1984. Så kom utviklingen og i 1985 startet vi med foliepakking av rundballer, dette var tidenes morgen for denne teknikken. Det endte med at vi startet egen import som i utgangspunktet var ment til eget bruk, men etter hvert kom det flere å ville handle. Siden den gang har firmaet forhandlet rundballeemballasje i stor skala. I samme periode har vi innledet et nært samarbeid med noen av verdens største leverandører av plast og nett. Silotite med strekkfilm, Tama med nett og Piippo med både garn og nett. Det interessante med dette samarbeidet er at vi ligger i forkant med utvikling av nye produkter til riktig pris. I 1993 startet salget av rundballepakkere. Da startet vi også med andre McHale produkter som håndteringsutstyr. Senere singelpresser, kombipresser og slåmaskiner. Siden oppstart har vi solgt over 300 McHale-maskiner.

I tillegg driver vi med innbytte og salg av bruktutstyr. Vi formidler kontakt med leasingfirmaer og kan hjelpe til med å skaffe gunstige avtaler og tilbud.

Vi har også i 25 år drevet med import og salg av gjødsel fra England og nå Øst-Europa. Den er nå kjemisk blandet. Vi driver i tillegg med litt forformidling, samt at vi legger opp en del tørr og ammoniakk-halm for salg. Grasfrø, såkorn og plantevern er også tatt med i sortimentet vårt, som gjør oss til en konkurransedyktig og aktuell landbruksaktør.

Ansatte

Josten Skei

Daglig leder

Tel: 951 222 14

Mail: jostein@skei.no

Knut Kåre Valstad

McHale-ansvarlig

Tlf: 928 11 288

Kåre Marius Holtan

Plantevernansvarlig

Tel: 924 50 051

Signe Skei

Kontor- og salgsmedarbeider

Tel: 916 70 716

Mail: signe@skei.no

Kari Heistad

Kontormedarbeider

Designet av  Primstaven Media