Vårt ansvar

 

Norske bedrifter har et ansvar for emballasjen også etter at den er tom/brukt. Som medlem i Grønt Punkt Norge tar vi ansvar for alle emballasjetyper gjennom retursystemer godkjent av Miljødirektoratet

Som bedrift har vi ansvar både for produkt og emballasje. For emballasjen er dette regulert i direktiv og avtale med myndighetene. Gjennom Grønt Punkt Norge er vi og alle andre medlemmer med på å utvikle et mer ressurseffektivt og bærekraftig samfunn. Vi gjenvinner all strekkfilm som vi bruker og oppfordrer våre kunder til å gjøre det samme. 

2 ganger i året tar vi imot brukt landbruksplastikk på vårt lager i Sparbu som videre hentes av transport og fraktes til gjenvinning. Helt gratis. Følg med på vår facebook-side for å få med deg når 🙂

Våre Produkter

Rundballembalasje

I over 25 år har Silotite rundballeplast vært synonymt med uovertruffen kvalitet og pålitelighet i over femti land over hele verden. Tama er i dag markedsleder på verdensbasis (med 58% av totalmarked) på rundballenett. Piippo er en finsk produsent av nett og garn med god kvalitet til en gunstig pris.

Håndteringsutsyr

Cashels er en ledende produsent av utstyr til landbruket. Balleklo, film- og ensileringsbærer og tverrboggi til McHale Fusion. Vi selger også både hydraulisk og mekanisk dobbel eller enkel balleklo fra InterTech.
NPK gjødsel

Gjødsel

Kjemisk blandet gjødsel med svovel av god kvalitet importert fra Russland til konkurransedyktige priser.

Keltec

Ballestripper som fjerner plastikk og netting samtidig som den kutter. Solid og enkel konstruksjon som gjør den meget brukervennlig. Ballvogn som er rask, effektiv og sikrer trygg transport av baller

Mchale

McHale er markedsleder på kombipresser i Norge og er et trygt og sikkert valg innen grashøsting. McHale produserer rundballepresser med faste og variable kammer, rundballe og firkantballepakkere, Fusion Integrerte rundballepresser/pakkere og en rekke utstyr for rundballehåndtering og kutting av baller.

Andre produkter

Vi driver med forformidling, samt at vi legger opp en del tørr og ammoniakk-halm for salg. Grasfrø, såkorn og plantevern er også tatt med i sortimentet vårt.

Designet av  Primstaven Media