SilotitePro er en teknisk avansert strekkfilm for ensilering, som tilbyr bønder og entreprenører fordelen av en forbedret balleinnpakkingsprosess, betydelig kostnadsinnsparing og forbedret kvalitet på avlingen. 

 

 

1. Pro-teknologi

SilotitePro produseres ved anvendelse av de siste nye råmaterialene og avanserte 5-lags produksjonsteknikker, som forsterker de grunnleggende egenskapene ved strekkfilmen. Silotite Pro-teknologien er SP godkjent og patentert. SP Rise er et uavhengig testsenter eid av den svenske stat som gjennomfører tester med høye krav i ulike produktområder.

 

2. Kostnadsinnsparing

Grunnet Silotite Pro`s mange unike egenskaper vil det i praksis bety at det holder å legge på 8 lag med Pro hvis du til vanlig kjører 8 lag vanlig standard 25my. Dette er i hovedsak på grunn av at oksygen-barrieren i Silotite Pro er like god som i en standard film.

 

3. Miljø

Fordi Silotite Pro er tynnere, brukes det mindre film eller vekt for å pakke inn ballen. Det betyr at det blir mindre film å resirkulere etter bruk. Silotite er selvfølgelig 100 % resirkulerbar.

 

4. Større spolelengde

Pro har fordelen av å ha en større spolelengde enn andre konvensjonelle strekkfilmer. Denne ekstra lengden gjør det mulig å produsere flere baller per spole, og det er ikke nødvendig å skifte spolen så ofte som ellers.

 

5. Oksygenbarriere

Som en forhåndsinnrettet film, har SilotitePro fordelen av å gi en forbedret oksygenbarriere. Dette er avgjørende viktig for vellykket lagring av avlingen. Silotite har utviklet et patentert pre-stretch med avansert ekstrudering, noe som gir samme oksygenbarriere i Silotite Pro 20 my sammenlignet med standard 25 my.