Produkter
McHale Håndteringsutsyr

Håndteringsutsyr

McHale’s rundballegriper med ruller og spyd er enkel og robust. Avstanden mellom rullene reguleres med en hydraulisk sylinder, slik at griperen kan håndtere alle ballestørrelser.

Skånsom håndtering

Ved transport av pakkede baller, vil rullene absorbere bevegelsene rundballene får, uten å skade filmen.

Rundballespyd

Rullene dreier på to rundballespyd. Med et enkelt grep kan rullene fjernes. Man kan da håndtere to baller samtidig. En på hvert spyd.

https://youtu.be/AMwSE29hJlM

McHale’s rundballesplitter kutter baller av silo, høy, og halm raskt, og effektivt. Drevet av en dobbeltvirkende hydraulisk sylinder, kutter den rask gjennom ballen. Med en kraft på 17 tonn, kutter den også en gjennomfrosset ball uten problemer.

Transport av ball

Med kniven i øvre posisjon, kan splitteren brukes til å transportere baller fra lagringsplass til foringsplass.

Kutting av ball

Når ballen er transportert til foringsplassen, blir ballen enkelt splittet med den spesialkonstruerte kniven.

Transport av ball etter splitting

Når ballen er splittet, kan splitteren brukes til å frakte de forskjellige delene av ballen rundt på foringsplassen. Den gule beskyttelsesbøylen, beskytter dyr fra å komme i kontakt med kniven.

https://youtu.be/ZDtQgweR4gU

McHale’s softgriper er konstruert for en effektiv og skånsom håndtering av rundballer. Armene har stor kontaktflate, som gjør at ballen stabiliseres under transport.

Kompakt konstruksjon

Softgriperen er designet for å holde ballen så nær lasteren som mulig. Dette gir bedre kontroll, stabilitet og balanse når det håndteres tunge baller.

Arm konstruksjon

Armene er konstruert slik at de griper ballen uten å skade filmen. De har en slank konstruksjon, slik at de lett kan skli mellom to baller som står tett.

Låsbare armer og konstant grep

Begge armene kan låses hver for seg, slik at den andre armen gjør hele bevegelsen. Dette gir operatøren bedre kontroll på trange plasser. En kraftig hydraulisk sylinder utstyrt med en antisigeventil, sikrer et konstant grep mens ballen transporteres.

https://youtu.be/fxMnihPd4JE

Be om tilbud

Hvis du ønsker et tilbud fra oss på håndteringsutstyr, send oss en e-post

Designet av Primstaven Media